Op zoek naar romantische ballonvaart voor 2?

romantische ballonvaart voor 2  
Ballonvaart 2 personen huwelijksaanzoek valentijn luchtdoop incentives.
Deze vaart wordt vaak geboekt door romantische koppeltjes, om valentijn te vieren, of zelfs als uniek huwelijksaanzoek. Bij ditsoort luchtballonvaart zijn de twee personen de enige passagiers aan boord: buiten jullie en de privépiloot zijn er geen andere personen die meevliegen! Wij bieden ook niet-exculsieve ballonvaarten aan voor 2 personen: hierbij maakt u samen met andere passagiers een ballonvaart, met een vaste opstijgplaats in Oost- of West-Vlaanderen.
madou-ballonvaarten.be
Romantische ballonvaart voor 2, romantische luchtballonvaart voor 2 met SKY Ballonvaarten.
Ballonvaart 2 personen. Ballonvaart 4 personen. Ballonvaart cadeau 2 personen. Ballonvaart den Bosch. Ballonvaart Noord Holland. Ballonvaart Oost Vlaanderen. Ballonvaart Utrechtse Heuvelrug. Ballonvaart Zuid Holland. Ballonvaart Zuid Limburg. Last minute ballonvaart. Prive ballonvaart 2 personen. Prive ballonvaart 4 personen. Romantische balonvaart voor 2.
hoeveel mag je aflossingsvrij lenen
Prive-Ballonvaart voor 2 personen bij Ballonvaarten Tim en Tineke.
Boek dan een prive-ballonvaart voor 2 personen. Geniet samen van deze unieke Vip ballonvaart voor 2 personen, zonder dat er iemand jullie stoort. Een echte aanrader voor koppels die een romantische tijd en avontuur willen beleven op hoog niveau! Deze ballonvaart-formule is ideaal voor.: - een romantisch uitje. - een huwelijksaanzoek. - een speciale gelegenheid., enkel en alleen met z'n' tweetjes. Wat mag u verwachten van een prive-ballonvaart voor 2 personen.: - Vriendelijk onthaal door ons enthousiast team op het opstijgterrein. - Uitgebreide briefing over de ballonvaart, veiligheidsinstructies meteo, en de voorspelde vaarrichting. - Een exclusieve ballonvaart voor 2 personen van ongeveer 1u, 1u15. - Na de exclusieve ballonvaart voor 2 wordt u een glaasje bubbels en lekkere versnaperingen aangeboden. - Een gepersonaliseerd certificaat als aandenken aan de ballonvaart. - Passagiersverzekering tijdens de ballonvaart. - Een unieke inflight foto krijg je in digitale vorm. De prijs bedraagt 499€ voor jullie 2'tjes.
VIP ballonvaart - Ballonvaarten Popelier.
Een romantische ochtendvaart, waarbij u de wereld ziet ontwaken, is ook mogelijk. Exclusief genieten met 2. € 650 voor 2 personen. Al onze prijzen zijn inclusief 6 BTW. Boek je VIP-vaart. Wat omvat een VIP ballonvaart? Een exclusieve ervaring voor 2.
Aanbieding ballonvaart - Wilco Air.
Ballonvaart met 6 personen: € 1050,-., Romantische ballonvaart voor 2 personen piloot: € 695,-., Individuele ticket ballonvaart: € 199. Boek je liever een losse ticket of wil je een cadeaubon geven voor een ballonvaart? Uiteraard ben je dan ook bij Wilco Air aan het goede adres. Het inplannen van de ballonvaart doen we in overleg met de passagiers. Boek je 4 of meer losse tickets, dan zijn de kosten € 179 per ticket. Uitgangspunt blijft dat er voldoende tijd en aandacht is voor individuele wensen van elke passagier. Je bent er bij Wilco Air dan ook van verzekerd dat je met maximaal 6 passagiers in één mand vaart. Ballon evenement familie- of bedrijfsfeest. Een ballonvaart maken met familie of collegas? Wilco Air organiseert regelmatig fantastische ballonevents waarbij we met meerdere ballonnen tegelijk opstijgen. De ballonnen varen met de wind mee en blijven dus ook als groep bij elkaar. Dit is steeds weer een spectaculaire ervaring en het levert prachtige plaatjes op. Wij maken graag een aantrekkelijke aanbieding voor een ballonevent met meerdere ballonnen.
BALLONVAART EN OVERNACHTING - Varen in een luchtballon, dineren én overnachten!
Deze unieke belevenis voor twee personen bevat.: - Avondballonvaart in een heteluchtballon.; - Champagnedoop na de landing.; - Vervoer terug naar opstijglocatie.; - Verzekering tijdens de ballonvaart.; - Een ballonvaart certificaat en champagneglas met logo als aandenken.; - Een overnachting in een tweepersoonskamer.; - Welkomst aperitief.; - Uitgebreid ontbijtbuffet.; - Vrij gebruik van de hotelfaciliteiten. Een prachtige belevenis die van start gaat als de laatste twee uur licht van de dag zijn ingegaan. Jullie nemen plaats in de mand van de ballon en stijgen langzaam op. Het uitzicht is adembenemend en jullie genieten van al het moois dat te zien is. De huizen worden piepklein en de rivier ziet eruit als een klein riviertje. Naast deze schitterende ballonbaart, krijgen jullie bij deze belevenis ook een driegangendiner én een heerlijke overnachting. Hiervoor kunnen jullie kiezen uit één van de onderstaande hotels.: Hampshire Hotel BonAparte te Lochem. Dit hotel is gelegen midden in de bossen en weilanden, aan de voet van wandelgebied 'de' Lochemse berg'' in de Achterhoek.
Romantische Ballonvaart - VIPballon.
Tijdens een romantische ballonvaart over het Brabantse land vraagt Vincent zijn Dianne ten huwelijk. En natuurlijk zei ze JA aan boord van onze luchtballon voor 2 personen. Ook na dit bijzonder moment hebben de passagiers nog enorm genoten van de ballonvaart.
Ballonvaren, een avontuur van begin tot eind.
Onze basis ligt in het mooie Zuidoost-Drenthe, maar we maken regelmatig vaarten in geheel Drenthe, Groningen en in het noorden van Overijssel. Wil je een keer ballonvaren buiten deze regio, neem dan gerust contact met ons op! Een romantische ballonvaart. Wat is er romantischer dan samen met je lief zweven tussen de wolken en genieten van een prachtig uitzicht. Bij ons is het mogelijk een exclusieve vaart voor twee personen te boeken. Een ballonvaart cadeau geven.
Ballonvaart voor 2 personen bij Ballonvaarten Tim en Tineke.
- Een unieke en romantische ballonvaart voor 2 personen van ongeveer 1u, 1u15. - Na de ballonvaart voor 2 personen wordt u een glaasje bubbels en lekkere versnaperingen aangeboden. - Een gepersonaliseerd certificaat als aandenken aan de ballonvaart. - Passagiersverzekering tijdens de ballonvaart.
European balloon corporation - Sint-Genesius-Rode Wonderbox.
Maak in het bijzijn van een professionele piloot een romantische ballonvaart over Waals-Brabant. U hebt vervolgens een mooi zicht op de Leeuw van Waterloo, de abdij van Villers-la-Ville en de kastelen van Enghien en Waterloo. Ook wordt er gevlogen over de regio Spa-Pépinster. U wordt hartelijk ontvangen voor deze onvergetelijke ervaring. Openingsuren: van begin april tot eind oktober, de vluchten vertrekken 2 tot 3 uur voor de zonsondergang, in het weekend ook voor zonsopgang met ontbijt met champagne.

Contacteer ons

ballonvaart boeken
ballonvaart korting
ballonvaart last minute
ballonvaart maken
ballonvaart prijzen
bongobon ballonvaart
cadeaubon ballonvaart
dating
last minute ballonvaart
prijzen ballonvaart
romantische ballonvaart voor 2