Op zoek naar vip ballonvaart?

vip ballonvaart  
Privé ballonvaart l Filva Ballonvaarten de referentie in België. WhatsApp.
culinair, belegde broodjes, uitgebreid ontbijt, kaasfondue. Met een privé-ballonvlucht of beter VIP ballonvaart heb je de mogelijkheid om enkel met die mensen in de mand te zitten die jij verkiest. En in overleg met Filva Ballonvaarten kan je de vlieglocatie helemaal zelf kiezen.
madou-ballonvaarten.be
Boek je VIP-ballonvaart - Ballonfeesten.
Boek je ballonvaart. Boek je ballonvaart. Beleef het van boven, als VIP! Boek een VIP-ballonvaart en maak een unieke ballonvaart in een kleine tweepersoonsballon met alleen een piloot en 2 gasten. Bewonder in klein gezelschap het prachtige landschap met meren, bossen en landerijen.
slotenmaker te aarschot
Boek nu je eigen VIP Ballonvaart Ballonvaart Nederland.
Stijgt u liever op in uw eigen regio, dan kan dat ook. Neem contact op of boek vandaag nog uw tickets online voor een onvergetelijke persoonlijke luchtontdekkingstocht. Ballonvaart Nederland Algemene voorwaarden Privacy Disclaimer Sitemap Contact Boek nu je eigen VIP Ballonvaart.
zwarte lijst nationale bank en toch lenen
VIP ballonvaart? Privé ballonvluchten vanaf 2 personen.
De beste prijsgarantie in Vlaanderen. Onze VIP Ballonlvuchten. Vliegen in een privé ballon boven heel Vlaanderen. Hieronder kan je alle VIP-vluchten terugvinden! Privé ballonvaart voor 2. € 699,00, - € 740,00, Meer informatie. Ben je op zoek naar een romantisch uitje of exclusieve ballonvaartervaring? Kies dan voor onze privé ballonvaart voor 2 personen en geniet met van de mooiste uitzichten over een regio naar keuze. De ballonvaarten vertrekken steeds vanuit onze landelijke en romantische opstijglocaties.
Privé ballonvaart VIP vaart - Special Balloon Services.
Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden, wij passen de ballonvaart graag aan aan uw persoonlijke wensen. boek een VIP vaart. Boek een Special Balloon Vaart Ballonvaart als bedrijfsuitje? Ballonvaren als relatiegeschenk of bonus! Ballonvaaart TU/e 21 september 24 september 2017. Ballonvaart Visser 50 jaar!
Privé Ballonvaart, quality time in the sky!
Zo kan je achteraf dit moment herbeleven en delen met familie en vrienden. We nemen een flesje bubbels mee aan boord van onze luchtballon, zo kunnen jullie klinken op dit unieke moment. Deze ballonvaart is mogelijk in Vlaams-Brabant, de Kempen, Limburg, Nederland-Limburg en het Hageland. Bij het boeken van een privé ballonvaart kunnen we in overleg de opstijglocatie bepalen.
Prijzen ballonvaart - C-Air de nummer 1 in ballonvaren boven Antwerpen. logo-black.
Wens je een ballonvaart te maken vanuit Oost-Vlaanderen, Limburg, West-Vlaanderen, het Brusselse of Wallonië neem dan even een kijkje op onze andere website: C-Air ballonvaarten kortom wij verzorgen al jouw vaarten in heel België. Op deze webpagina vind je al onze prijzen. Bekijk ook even of er geen last minute ballonvaart gepland staat waar je nog kan aansluiten. Indien je een VIP-ballonvaart voor 2 wilt kan dit voor de prijs van € 875. romantische vaart, huwelijksaanzoek. Tijdens de maand Januari is C-Air ballonvlucht ook aanwezig in de Zwitserse Alpen om te ballonvaren. Heb je ook interesse in een ballonvaart boven de Alpen. Er kan vanuit elke provincie een ballonvaart geboekt worden. Een ballonvaart vanuit Antwerpen kom op 159 euro per persoon, maar tijdelijk 149 euro per persoon. Wenst u een cadeaucheque voor een ballonvaart vanuit Antwerpen neem dan even contact op met ons. Prijs ballonvaart opsomming. - Vip ballonvaart: 875 euro 2 personen.
Prive-Ballonvaart voor 2 personen bij Ballonvaarten Tim en Tineke.
Een unieke ervaring! Specialist in romantische privé-ballonvaarten voor 2 personen. Schenk eens een cadeaubon! Prive-Ballonvaart voor 2 personen. Vaar exclusief mee met onze luchtballon zonder medepassagiers! Ooit al iets romantisch en mooi's' willen beleven met je partner? Boek dan een prive-ballonvaart voor 2 personen. Geniet samen van deze unieke Vip ballonvaart voor 2 personen, zonder dat er iemand jullie stoort. Een echte aanrader voor koppels die een romantische tijd en avontuur willen beleven op hoog niveau! Deze ballonvaart-formule is ideaal voor.: - een romantisch uitje. - een huwelijksaanzoek. - een speciale gelegenheid., enkel en alleen met z'n' tweetjes. Wat mag u verwachten van een prive-ballonvaart voor 2 personen.: - Vriendelijk onthaal door ons enthousiast team op het opstijgterrein. - Uitgebreide briefing over de ballonvaart, veiligheidsinstructies meteo, en de voorspelde vaarrichting. - Een exclusieve ballonvaart voor 2 personen van ongeveer 1u, 1u15. - Na de exclusieve ballonvaart voor 2 wordt u een glaasje bubbels en lekkere versnaperingen aangeboden. - Een gepersonaliseerd certificaat als aandenken aan de ballonvaart. - Passagiersverzekering tijdens de ballonvaart. - Een unieke inflight foto krijg je in digitale vorm. De prijs bedraagt 499€ voor jullie 2'tjes.
Ballonvaart Cadeaubon - 20 jaar ervaring. Bancontact.
Boek dan nu een VIP privé ballonvlucht! Bij een privévlucht kan u zelf ook de exacte opstijglocatie kiezen. bvb een weide bij u thuis of in de buurt. Een ballonvaart met uw groep is een origineel cadeau waarmee u zeker leuke herinneringen zal creëren. Een ballonvaart bij Montgolfier Ballonvaarten omvat.: Meevaren in de nieuwste luchtballonnen met comfortabele manden. Uitgebreide luchtvaartverzekering voor elke passagier. Professionele en ervaren piloot. Ballonvlucht van minstens 1u. Na de vlucht de traditionele Champagnedrink. Voor iedere passagier een leuk souvenir! Kortom, een tot in de puntjes afgewerkte ballonvaart die u een top-ervaring bezorgt! Privé Ballonvaart 2 tot 4 passagiers: 650€ in totaal. Privé Ballonvaart 5 à 6 passagiers: 145€/pp. Privé Ballonvaart 7 à 8 passagiers: 140€/pp. Privé Ballonvaart 9 à 10 Passagiers: 135€/pp.
VIP ballonvaart Mooie Ballonvaart.
Prijs per persoon. VIP ballonvaart 2 personen. VIP ballonvaart voor 2 personen. Heeft u iets te vieren of gewoon een intiem moment met uw geliefde. Een VIP ballonvaart voor 2 personen biedt deze mogelijkheid. Vaar met ons mee en laat u begeleiden door onze ervaren luchtballon-piloot en de crew van MooieBallonvaart.

Contacteer ons

ballonvaart aanbieding
ballonvaart cadeau
ballonvaart cadeaubon
ballonvaart groupon
ballonvaart kempen
ballonvaart voor 2
groupon ballonvaart
kostprijs ballonvaart
prive ballonvaart
vip ballonvaart
wat kost ballonvaart